WELKOM BIJ
Little Budget Cars

Little budget cars  is als RDW erkend autobedrijf gespecialiseerd in aankoop, verkoop en financiering van goede occasions / tweedehands auto’s.

Wij zijn een jong dynamisch bedrijf waar goede service, eerlijk en onafhankelijk advies en kwaliteit de sleutelwoorden zijn. Klanttevredenheid is niet vanzelfsprekend maar dat is wat ons drijft en waar wij ons onderscheiden van de massa. Door onze expertise en door kritisch te selecteren vindt u bij ons een selectie van scherp geprijsde auto’s in alle prijsklassen. Wij nodigen u dan ook graag uit om ons aanbod te komen bezichtigen in Tilburg.

Inruil van uw eigen auto is mogelijk. Onze verkoopprijzen zijn scherpe meeneemprijzen, dus u betaalt geen afleverkosten.

Wij adviseren u om telefonisch contact op te nemen voordat u langskomt, dit om teleurstelling te voorkomen.

Kies bij ons een goede auto voor jouw budget!

Waarom kiest u voor Little Budget Cars?

Jong en dynamisch bedrijf

Wij zijn een jong en dynamisch bedrijf wat probeert zich te onderscheiden van de rest van de garage’s. Dit doen wij door een goede service en eerlijke prijzen.

Alle merken auto's

Wij zijn een autobedrijf dat zich niet verbindt aan de naam van een enkel merk maar een eigen inzicht heeft neergezet met een breed assortiment aan de meest gangbare auto merken in een prettige prijsklasse.

Betrouwbaar

Wij staan niet alleen voor goede service, onafhankelijk advies maar ook kwaliteit!

Proefriet maken?

Snel geregeld! Via contactfomulier, telefoon, app, mail ons of kom gewoon langs.

Bent u van plan om een tweedehands auto te kopen?

Heeft u besloten een tweedehands auto te willen kopen? Dan kunt u bij Littlebudget cars terecht voor een kwalitatief hoogwaardige tweedehands auto’s. Kom een kijkje nemen bij ons of zie hier online onze aanbod.

U WILT GRAAG WETEN WAT UW HUIDIGE AUTO ZOU KUNNEN OPBRENGEN?

We kennen een 2 tal verschillende inruilwaardes, die verschillen afhankelijk van de manier waarop de auto word aangekocht: Inruil op een occasion of verkoop aan ons, zonder een andere auto te kopen